Προβλήματα παρουσιάστηκαν το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της Αίγινας. Αντιμετωπίστηκε με ρύθμιση στο σύστημα της τηλεμετρίας.

rithmisi-tilemetrias-00.jpg

Προβλήματα παρουσιάστηκαν το πρωί σε περιοχές που υδροδότησή τους επηρεάζεται από τα τρία ξεχωριστά συμβάντα που καταγράφηκαν. Το πρώτο επηρέασε την ευρύτερη περιοχή στο Λιβάδι, ενδεχομένως και άλλες περιοχές, εξαιτίας ενός προβλήματος που προέκυψε στο ζήτημα της τηλεμετρίας, του απομακρυσμένου ελέγχου δηλαδή ελέγχου των συστημάτων ύδρευσης της περιοχής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η χαμηλή πίεση ξεκίνησε να εμφανίζεται από χθες το βράδυ και παρέμεινε σήμερα το πρωί με μικρή ροή. Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης στο Aegina Portal, από την Υπηρεσία Ύδρευσης έγιναν οι κατάλληλοι χειρισμοί στο σύστημα και επανήλθε η κανονική πίεση, σημειώνοντας ότι δεν επρόκειτο για βλάβη.

Αντίθετα, οι δύο άλλες περιπτώσεις, αφορούν  βλάβες που σημειώθηκαν  στην περιοχή του ΟΤΕ. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης έχει αντιμετωπίσει την πρώτη και εργάζεται στην δεύτερη βλάβη και αναμένεται σύντομα η συνολική αποκατάσταση της υδροδότησης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png