Ο Δήμος Αίγινας και το Λιμενικό Σώμα αποτίουν φόρο τιμής στο Α/Τ ΥΔΡΑ. Κάλεσμα στους κατόχους αλιευτικών σκαφών.

laouses-aegina.jpg

Κάλεσμα στους κατόχους αλιευτικών σκαφών, επαγγελματίες και μη, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τιμητική εκδήλωση για τους πεσόντες ναυτικούς του ελληνικού αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ, στη βραχονησίδα Λαούσες το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, κάνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αίγινας. Όσοι επιθυμούν να συμπλεύσουν θα πρέπει να βρίσκονται στην Παλαιά Προβλήτα στις 11:00 το πρωί, το Σάββατο 22 Απριλίου 2023.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

"Ο Δήμος Αίγινας, το Λιμενικό Σώμα Αίγινας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Αίγινας αποτίουν φόρο τιμής στους πεσόντες ναυτικούς του ελληνικού αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ από τα γερμανικά βομβαρδιστικά στις 22 Απριλίου 1941 στις Λαούσες.

Η απόδοση τιμών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 και ώρα 11:30, όπου ταχύπλοο του Λιμενικού Σώματος θα καταπλεύσει στη βραχονησίδα Λαούσες, συνοδεία αλιευτικών, για τέλεση τρισαγίου και ρίψη στεφάνων.

Καλούμε τους κατόχους αλιευτικών σκαφών, επαγγελματίες και μη, που επιθυμούν να συμπλεύσουν να βρίσκονται στην Παλαιά Προβλήτα στις 11:00", αναφέρει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png