LaLiBay Resort & Spa. Μία εμπειρία 5 αστέρων προσβάσιμη σε όλους, μέσα στις πευκόφυτες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και δίπλα στο απέραντο γαλάζιο!

LaLiBay-01.JPG
LaLiBay Resort & Spa. Δελτίο Τύπου.

Με μεγάλη πληρότητα ξεκίνησε η σεζόν για το ξενοδοχείο 5 αστέρων LaLiBay Resort & Spa. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο τίμησαν το νησί μας για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και επέλεξαν το LaLiBay για μία ήσυχη και πολυτελή διαμονή, δίπλα στη θάλασσα. 

Το εορταστικό μενού, που επιμελήθηκε ο- βραβευμένος με αστέρι Michelin- Αιγινήτης chef του ξενοδοχείου κ. Σπύρος Κατρίδης, περιλάμβανε ένα γευστικό ταξίδι ισορροπίας ανάμεσα στην υψηλή γαστρονομία και την ελληνική παράδοση, με μενού γευσιγνωσίας, σούβλες και κόκκινα αυγά να αναδεικνύουν δημιουργικά τις πασχαλινές γεύσεις και τα έθιμα της χώρας μας!

To εστιατόριο Kavos και το Beach Bar Achinos του LaLiBay Resort & Spa είναι ανοιχτά για το κοινό, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες και κάτοικους του νησιού να απολαύσουν το φαγητό,  τον καφέ ή το ποτό τους δίπλα στο κύμα. 

LaLiBay-04.JPG

Πιο συγκεκριμένα, το Kavos Restaurant, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με πιάτα υψηλής γαστρονομίας που πλαισιώνουν τα μενού γευσιγνωσίας (γαλήνη, πέλαγος, γῆ) αλλά και με τις a la carte επιλογές, συνδυάζοντας τις αγνότερες πρώτες ύλες με την ορθή διαχείριση, με σεβασμό και αγάπη, από την έμπειρη ομάδα του LaLiBay.

Το Achinos Beach Bar εξυπηρετεί δίπλα στη θάλασσα, και προσφέρει ελαφριά γεύματα, finger food και φρέσκα πιάτα σε συνδυασμό με καφέ και ροφήματα ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα με ένα εντυπωσιακό cocktail. Πρόκειται για μια πολυτελή εμπειρία, είτε βρίσκεστε στο μπαρ είτε απολαμβάνετε από την άνεση της ξαπλώστρας σας, μετά από μία αναζωογονητική βουτιά στα καταγάλανα νερά της Αιγινήτισσας.

LaLiBay-03.JPG

Παράλληλα, το Pigi Spa αλλά και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ είναι διαθέσιμα με ραντεβού σε όσους επιθυμούν να κάνουν ένα αναζωογονητικό διάλειμμα ευεξίας και σωματικής άσκησης. 

Το LaLiBay Resort & Spa απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους άνω των 14 ετών,  γι’ αυτό και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την ηρεμία σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την επαφή με τη φύση.  

Ακολουθήστε το LaLiBay στα social media! Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ξενοδοχείου καθώς και πληροφορίες για τις ξεχωριστές βραδιές που θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Tip: μη χάσετε την Κυριακή 30/4 το μεσημέρι το 1ο Open Fire Barbeque & Buffet της φετινής σεζόν!  

Info: 

Kavos Restaurant: καθημερινά 20:00 - 23:00. 

Achinos Beach Bar: καθημερινά 11:00 – 00:00 | φαγητό σερβίρεται 12:00 - 19:00.

Pigi Spa: καθημερινά 11:00-19:00, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: 22970 61146, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.lalibay.gr 

Facebook: https://www.facebook.com/lalibayhotel/ 

Instagram: https://www.instagram.com/lalibayresort/ 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png