Ληστές με απειλή όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό από κατάστημα στην περιοχή της Κυψέλης το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. 

listies-kypseli-01.jpg

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, δύο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν σε κατάστημα στην περιοχή της Κυψέλης και με την απειλή όπλου και μαχαιριού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, αφαιρώντας την είσπραξη της ημέρας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αυτό το περιστατικό είναι το πρώτο από τα δύο περιστατικά ληστείας σε καταστήματα, που σημειώθηκαν στην περιοχή της Κυψέλης, σε διάστημα δέκα ημερών

Τα περιστατικά έχουν δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια στην καθημερινότητα των κατοίκων της Κυψέλης. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, με τους οποίους μίλησε το Aegina Portal, είπαν ότι έλαβαν επιπλέον μέτρα για την προστασία της επιχείρησής τους, όμως ο φόβος είναι υπαρκτός όταν βραδιάζει. Το περιστατικό δεν μείωσε την δραστηριότητα της επιχείρησης, όμως η βραδινή βάρδια θα αποτελείται πλέον από δύο υπαλλήλους, όπως επισήμαναν.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png