Ο Δήμος Αίγινας φώτισε «μπλε» τον Πύργο Μάρκελλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

20230429_212115-pyrgos-markellou.jpg

Ο Δήμος Αίγινας μαζί με περισσότερους από 55 άλλουw Δήμους, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη συμμετοχή στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Απριλίου από τις 20:00 έως τις 24:00, ο Πύργος του Μαρκέλλου φωταγωγήθηκε στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish. Ο σκοπός αυτής της δράσης είναι να δώσει δύναμη σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες. 


Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος μας!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png