Τραυματισμός τριών μαθητριών που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή από πούλμαν, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

20230504_132705-travmatismos.jpg

Τρεις μαθήτριες ηλικίας 14-15 ετών τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Aegina Portal, ένα πούλμαν που είχε μεταφέρει προσκυνητές και βρισκόταν σταθμευμένο για αρκετή ώρα, άγνωστο για ποιο λόγο κύλησε και προσέκρουσε σε δέντρο. 


Την ίδια στιγμή από ένα άλλο πούλμαν που βρίσκονταν δίπλα, αποβιβάζονταν μαθητές, όπως έγινε γνωστό από σχολική εκδρομή εκτός Αίγινας. Με την κίνηση του πρώτου οχήματος βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

20230504_135703-agios-nektarios-02.jpg

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα, η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άντρες και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο. Στη συνέχεια οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

20230504_135703-agios-nektarios.jpg

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Δούκα Σωκράτη, ο οποίος είπε ότι και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

[upd 19:15] Σύμφωνα με πληροφορίες από το ertnews.gr σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η μία από τις τρεις μαθήτριες, για την αντιμετώπιση αιμοπνευμονοθώρακα. Πρόκειται για τη μαθήτρια, η οποία υπέστη κάκωση στο θώρακα την ώρα του ατυχήματος. Η κατάστασή της είναι καλή και οι γονείς της βρίσκονται κοντά της. Η επέμβαση αφορά την τοποθέτηση «μπιλάου», δηλαδή σωλήνα θωρακικής παροχέτευσης, για την απομάκρυνση των υγρών που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της κάκωσης. Αποτελεί συνηθισμένη επεμβατική διαδικασία. Νωρίτερα, το κορίτσι υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο. Τα άλλα δύο παιδιά φέρουν, κυρίως εκδορές. Οι τρεις μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», αναφέρει το ρεπορτάζ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png