Ανησυχία προκάλεσε η θέα αντιρρυπαντικού πλοίου, σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά, στη βόρεια πλευρά της Αίγινας. Πρόκειται για άσκηση, δήλωσε ο λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης.

DSC_0011-antirripantiki-00.JPG

Ανησυχία προκάλεσε η παρουσία ρυμουλκού πλοίου με πλωτό αντιρρυπαντικό φράγμα το πρωί σε θαλάσσια περιοχή, στη βόρεια πλευρά της Αίγινας και πιο συγκεκριμένα ανοιχτά της παραλίας των Αγίων. Κάτοικοι της περιοχής που φοβήθηκαν, ότι ενδεχομένως να έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση στην περιοχή και ότι γι' αυτό το λόγο το πλοίο βρίσκεται και επιχειρεί εκεί, επικοινώνησαν τόσο με το Λιμεναρχείο Αίγινας, όσο και το Aegina Portal. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σε επικοινωνία με τον λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, είπε ότι πρόκειται για ρυμουλκό πλοίο με πλωτό φράγμα, το οποίο εκτελεί αντιρρυπαντική άσκηση στην περιοχή. Η εταιρία που εκτελεί την άσκηση είχε ενημερώσει σχετικά, ενώ αντίστοιχη ενημέρωση είχε γίνει από το Λιμεναρχείο στα παραπλέοντα σκάφη, υπογραμμίζοντας ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png