Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Προσέχω - Μαθαίνω - Νοιάζομαι" από το Λιμεναρχείο Αίγινας, για τους μαθητές του νησιού.

limenarxeio-aeginas-programma.jpg

Το Λιμεναρχείο Αίγινας θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Προσέχω - Μαθαίνω - Νοιάζομαι", για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, που σκοπό έχει να ενημερώσει τους μαθητές για την ασφάλεια στη θάλασσα και παράλληλα να τους διδάξει τις έννοιες του εθελοντισμού και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η παρουσίαση του προγράμματος θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Ο λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι λόγω της υποστελέχωσης του Λιμεναρχείου Αίγινας δεν είναι εφικτό να παρουσιαστεί το πρόγραμμα σε όλα τα σχολεία του νησιού, αλλά σε ορισμένα δημοτικά και ένα γυμνάσιο. Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να μάθουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλειά τους, και κυρίως πως να συμπεριφέρονται στη θάλασσα ώστε να μην κινδυνεύουν.

Το πρόγραμμα "Προσέχω - Μαθαίνω - Νοιάζομαι" πραγματοποιείται επί σειρά ετών από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υλοποιείται από τα κατά τόπους λιμεναρχεία, με τη συμμέτοχή κορυφαίων αθλητών, ολυμπιονικών κτλ. Είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και από φέτος επανακάμπτει, με στόχο να προσφέρει στους μικρούς μαθητές γνώσεις για την ασφάλεια στη θάλασσα και ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png