Μέχρι τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις για τον παιδικό σταθμό της Χλόης και τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κοντού. Η κ. Σοφία Χατζίνα εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς.

20230525_111419-sofia-xatzina.jpg
Μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, μπορούν να καταθέσουν οι γονείς αιτήσεις, για τις εγγραφές και την φιλοξενία των παιδιών τους, στον παιδικό σταθμό της Χλόης και τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κοντού. Για την ενημέρωση των γονέων μίλησε σήμερα στο Aegina Portal η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, κ. Σοφία Χατζίνα.


Η κ. Χατζίνα είπε: Ήθελα να ενημερώσω τους γονείς που επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό και στο βρεφονηπιακό στον παιδικό σταθμό Χλόης και στον βρεφονηπιακό σταθμό του Κοντού Αίγινας, να επισπεύσουν τις διαδικασίες γιατί οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 10 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 31 Μαΐου ημέρα Τετάρτη.

Θα ήθελα λοιπόν να σας πω ότι για τον καινούργιο σχολικό χρόνο 2023-2024 από 1η Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσουν οι σταθμοί μας να λειτουργούν, θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθετε να κάνετε, όσοι επιθυμούν και έχουν τα παιδάκια στις ηλικίες από 8 μηνών έως 4 ετών ,να έρθουν να πάρουν τα δικαιολογητικά από το γραφείο να τα ετοιμάσουν, δεν είναι πολλά, δεν είναι δύσκολα, αν το επιθυμούν να προλάβετε τις ημερομηνίες.

Γι' αυτό το λόγο και βγήκα για να σας μιλήσω εγώ η ίδια. Επίσης θα σας ενημερώσω ότι το πιθανότερο είναι από την καινούργια χρονιά από 1η Σεπτεμβρίου να λειτουργήσει άλλο ένα βρεφικό τμήμα. Πέρυσι είχαμε ένα βρεφικό τμήμα 18 μηνών έως δυόμισι ετών φέτος, προσπαθούμε να κάνουμε ένα δεύτερο από 18 μηνών έως 2,5 ετών, οπότε να Έχουμε το περιθώριο να φιλοξενήσουμε περισσότερα παιδάκια γιατί πέρσι γίνανε αρκετά έξω επειδή είχαμε πολύ μικρό αριθμό που καλύπταμε.

Αυτά από μένα, να θυμάστε  ήταν 10 ξεκίνησαν μέχρι 31 Μαΐου, είναι βάσει κανονισμού και ΦΕΚ δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ημερομηνίες, αυτές είναι να προλάβετε για να είστε εμπρόθεσμοι. Σας ευχαριστώ". 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png