Νέα έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας προς τον ΔΕΔΔΗΕ. Ζητά να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, κατά την περίοδο του καύσωνα.

politiki-prostasia-02.jpg

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, απέστειλε σήμερα επείγον έγγραφο προς τον ΔΕΔΔΗΕ, με το οποίο ζητά την ακύρωση των προγραμματισμένων διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγινα, κατά την περίοδο που θα διαρκέσει ο καύσωνας.  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το έγγραφο που αποστέλλεται προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Πειραιά, με κοινοποίηση στη ΔΕΗ Α.Ε.  και υπογράφεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σωκράτη Δούκα.

Θέμα: "Ακύρωση προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος στην νήσο Αίγινα"

Κύριοι,
Λόγω του επερχόμενου καύσωνα τις προσεχείς ημέρες παρακαλούμε όπως ακυρώσετε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην νήσο Αίγινα, έως την λήξη του καιρικού φαινομένου.

Με εκτίμηση,
Σωκράτης Γ. Δούκας

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
και Δημόσιας Υγείας

To Aegina Portal εντόπισε μία προγραμματισμένη διακοπή την περίοδο που αναμένεται καύσωνας στην Αίγινα, στις 12/7/2023 από 8:00:00 πμ έως 5:00:00 μμ στην περιοχή Κρητικός - Φυλακές, Γήπεδο, με σκοπό της διακοπής τις κατασκευές, όπως φαίνεται και στο screenshot που ακολουθεί:

screenshot.638.jpg


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png