"Ελεύθερος". Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων. 

DSC_0029-agioi-xoroi-02.JPG

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο προαύλιο του Αγίου Κρίσπου στην περιοχή των Αγίων, η ετήσια, καλοκαιρινή, μουσικοχορευτική βραδιά, με τίτλο: "Ελεύθερος", που διοργανώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.


Μια εκδήλωση που ξεχωρίζει για τη ζωντάνια, τον παλμό και την κεφάτη διάθεση που δημιουργεί. Ο δραστήριος σύλλογος κατάφερε και φέτος να συνεχίσει την θετική παράδοση, παρουσιάζοντας μία άρτια εκδήλωση. 

DSC_0029-agioi-xoroi-08.JPG

Την βραδιά προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Χελιώτης και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, επίσης τιμήθηκε η αείμνηστη Ελένη Σημαντήρα, για την προσφορά της στο σύλλογο. Την πλακέτα παρέλαβε από τον κ. Χελιώτη η κόρη της.

DSC_0029-agioi-xoroi-04.JPG

Κείμενα και διδασκαλία χορών: Σοφία Κάππου
Υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων: Ευαγγελία Μεθενίτη
Σκηνικά: Ιουλία Κάππου
Παραδοσιακές στολές: Μαρία Χρυστοφάκη

DSC_0029-agioi-xoroi-05.JPG

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο εφημέριος π. Φανούριος Μακαρατζής, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάνης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, ο πρώην δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης, η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου, εκπρόσωποι συλλόγων και ένα μεγάλο κοινό που απόλαυσε μία υπέροχη καλοκαιρινή εκδήλωση.

DSC_0029-agioi-xoroi-06.JPG


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png