Το "Spiri coffee & beverages" γιορτάζει τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας!

20230711_191344-spiri.jpg

Το καφεκοπτείο "Spiri", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Φανερωμένης 10. είναι ένας προσεγμένος χώρος που δημιουργήθηκε από την αγάπη των ιδιοκτητών του, Νίκου και Λευτέρη Σπυριδάκη για τον καφέ. Το κατάστημα προσφέρει στους φίλους του ποιοτικούς και ιδιαίτερους καφέδες, που χαρακτηρίζονται για την φρεσκάδα, την πλούσια γεύση και τα μοναδικά τους αρώματα! Εδώ το καβούρντισμα του καφέ γίνεται μπροστά στον πελάτη, όπως παλιά. 

Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο μπορεί αν βρει κανείς σοκολάτες με βάση το κακάο, γλυκά του κουταλιού και αλείμματα με βάση τον ξηρό καρπό. Επίσης ζαχαρώδη, κουφέτα, βότσαλα, λουκούμια, αλλά και τις παραδοσιακές καραμέλες τσάρλεστον! Η κάβα του "Spiri", απαρτίζεται από αποστάγματα τα οποία είναι πάρα πολύ ποιοτικά. Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη του καταστήματος "Spiri Coffee & Beverages" για τα οινοποιεία της ελληνικής γης.

Το "Spiri coffee & beverages" συμπλήρωσε τα τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και η επιχείρηση τα γιορτάζει μαζί με τα εγκαίνια του καταστήματος, που δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν τα προηγούμενα χρόνια λόγω των τότε συνθηκών.  Το event  θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουλίου και στις 20:00 μ.μ. στο χώρο του καταστήματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png