"Η αγάπη". Καλοκαιρινή μουσικοχορευτική παράσταση στην Αγία Μαρίνα, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Οινόη".

20230716_211937-agia-marina.jpg

"Η αγάπη" ήταν ο τίτλος της καλοκαιρινής μουσικοχορευτικής παράστασης που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αγία Μαρίνα. Παραμονή της γιορτής της Αγίας Μαρίνας χθες και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Οινόη" διοργάνωσε και παρουσίασε μία επιτυχημένη εκδήλωση με μουσική και χορούς στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. 


Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό και την αρτοκλασία στο παραδοσιακό ξωκλήσι της Αίγινας Μαρίνας, εκατοντάδες κάτοικοι και παραθεριστές της Αίγινας παρακολούθησαν την επιτυχημένη εκδήλωση. Την εκδήλωση  χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης. Το θέμα της εκδήλωσης που είχε τίτλο "Η αγάπη" παρουσίασε η χοροδιδάσκαλος κ. Σοφία Κάππου.

Συμμετείχαν οι μουσικοί ο Δημήτρης Εικοσιπεντάκης στο βιολί - τραγούδι, ο Σταύρος Σώρρος, κιθάρα - τραγούδι, ο Βασίλης Χαλδαίος στο μπουζούκι και ο Νάσος Θεοδωρόπουλος στα ντραμς. Τις φορεσιές επιμελήθηκε η κ. Μαρίνα Χριστοφάκη. Χοροδιδάσκαλος ο κ. Μπάμπης Παναγιωτόπουλος

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.  Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ο σύμβουλος της Κοινότητας Αίγινας κ. Νίκος Αλεξίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων κ. Σπύρος Σπυρίδων, η κ. Σίλα Αλεξίου υποψήφια δήμαρχος και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png