Με νερό του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδοτούνται η Αγία Μαρίνα και οι Άλωνες, μετά τη διασύνδεση των δεξαμενών της Αφαίας και του Αγίου Νικολάου.

20230718_103814-agogos-04.jpg
Ολοκληρώθηκε χθες η διασύνδεση της δεξαμενής της Αφαίας με την δεξαμενή του Αγίου Νικολάου, μέσω της οποίας υδροδοτείται πλέον με νερό του υποθαλάσσιου αγωγού η Αγία Μαρίνα και οι Άλωνες. 

Τo Aegina Portal είχε παρουσιάσει τις εργασίες για την διασύνδεση που έγιναν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, οι οποίες περιλάμβαναν τις σκαπτικές εργασίες και την τοποθέτηση αγωγού φ110 περιμετρικά της αντιπυρικής ζώνης, στη νότια πλευρά της Αφαίας και στον κεντρικό δρόμο, καθώς και την τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών στην ζώνη της αντιπυρικής προστασίας. Το έργο υλοποιήθηκε από την Υπηρεσία Ύδρευσης με δικά της μέσα και με τους δικούς της τεχνίτες.

Στη δεξαμενή του Αγίου Νικολάου ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal είπε τα ακόλουθα: "Βρισκόμαστε εδώ, στη δεξαμενή του Αγίου Νικολάου, έχουμε ολοκληρώσει την διασύνδεση με τον αγωγό όπως έχουμε πει και άλλη φορά, έχει τοποθετηθεί το σύστημα, ο οικισμός της Αγίας Μαρίνας υδροδοτείται κανονικά και καθώς επίσης και ο οικισμός των Αλώνων. 

Εχθές έγινε αυτή η διαδικασία, παρατηρήθηκε ένα πρόβλημα όσον αφορά στην υδροδότηση της περιοχής που είναι στην Αγία Μαρίνα που λέμε "δεξαμενή" είναι εκεί στο Πανόραμα και αυτό έγινε για 5 ώρες περίπου. Αυτό έγινε ως αποτέλεσμα διότι δεν είχε πληρωθεί πλήρως η δεξαμενή, έτσι ώστε να μπορεί να υδροδότηση και τις περιοχές οι οποίες βρίσκονται στον οικισμό λίγο ψηλότερα από τις από τις υπόλοιπες περιοχές. Παρόλα αυτά μετά από 5 ώρες περίπου το πρόβλημα αυτό αποκαταστάθηκε και η υδροδότηση γίνεται κανονικά", είπε ο κ. Ζορμπάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png