Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση στις περιοχές, που είχε διακοπεί το ρεύμα, μετά από φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ το βράδυ της Παρασκευής.

ergasies-dei-agia-marina.jpg

[upd] Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που είχε διακοπεί το ρεύμα, μετά από φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ το βράδυ της Παρασκευής, αποκαταστάθηκε πλήρως στις 13:50 σήμερα το μεσημέρι.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί υπήρξε μερική αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, μετά την φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ το βράδυ της Παρασκευής στις Άλωνες, από την οποία έμειναν χωρίς ρεύμα η Αγία Μαρίνα, η Βαγία και η Άλωνες. 

Η πρωινή ανακοίνωση ανέφερε τα ακόλουθα: "Μετά από την χθεσινή εκδήλωση πυρκαγιάς σε πυλώνα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος μέσης τάσης, η ΔΕΔΗΕ έχει επαναφέρει μερικώς την ηλεκτροδότηση στους περισσότερους καταναλωτές!

Επιχειρείται η αντικατάσταση του πυλώνα και κατόπιν επικοινωνίας με τον Διευθυντή της ΔΕΗ Πειραιά κ Γιάννη Γκανά, εκτιμάται ότι σε 3 ώρες περίπου  θα επανέλθει πλήρως η ηλεκτροδότηση σε όλους τους καταναλωτές.

Ο Δήμος Αίγινας συμμετέχει με εργασίες διαβροχής νερού για λόγους ασφαλείας. Ευχαριστούμε το τεχνικό και εργατικό προσωπικό της ΔΕΔΗΕ για την επίμονη προσπάθεια τους.".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png