Στους 42.5 °C έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα. Διατηρήθηκε πάνω από τους 40°C για σχεδόν έξι ώρες.

thermokrasia-43-aegina-00.jpg

Ο μετεωρολογικός σταθμός του Meteo στο ΓΕΛ της Αίγινας, ήταν ένας από τους 87 σταθμούς του δικτύου όπου καταγράφηκαν θερμοκρασίες 42 ºC, κατά τη δεύτερη φάση του καύσωνα την Κυριακή 23/07/23. Η καταγραφή αυτή αποτελεί την υψηλότερη θερμοκρασία για φέτος στην Αίγινα και την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία του σταθμού του ΓΕΛ της Αίγινας για τον μήνα Ιούλιο από το 2013, οπότε και καταγράφονται δεδομένα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Όπως φαίνεται στο επόμενο γράφημα, που προέρχεται από τον σταθμό του Meteo στο ΓΕΛ, η θερμοκρασία διατηρήθηκε σταθερά πάνω από τους 40 °C περίπου για έξι ώρες, ενώ σχεδόν τις δύο από αυτές κινήθηκε κοντά στους 42 ºC. Η θερμοκρασία υποχώρησε σταδιακά φτάνοντας στους 36°C στις 21:00 το βράδυ. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ημέρα, που η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα ξεπέρασε τους 40°C


thermokrasia-43-aegina-01.jpg
Για αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα αναμένεται να φτάσει τους 39°C - 40°C. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.

Η απεικόνιση προέρχεται από τον κόμβο του Meteo, με τη θερμοκρασία στην Αίγινα όπως καταγράφηκε στις 16:16 το σήμερα το απόγευμα, ώρα που καταγράφηκε και η μέγιστη της ημέρας (16:00) - 28.9 °C στις 00:10 η χαμηλή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png