Με τρία οχήματα κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, μετά από καταγγελία για φωτιά σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Πέρδικας.

IMG-2736-perdika.jpg
Συναγερμό σήμανε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας μετά τις 9 σήμερα το βράδυ, ύστερα από καταγγελία για άναμμα φωτιάς σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Πέρδικας και πιο συγκεκριμένα κοντά στην μικρή προβλήτα των Οχυρών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας και ο διοικητής κ. Γιώργος Σουλιώτης έκανε έρευνα, στους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί με τα οχήματά τους. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι χρησιμοποιούσαν μία λάμπα πετρελαίου, χωρίς να διαπιστωθεί φωτιά ή άλλο υλικό που θα μπορούσε να προκαλέσει εστία φωτιάς. Στο σημείο της έρευνας πήγε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλης Μαρτής. Το περιστατικό έληξε με τους ανθρώπους να απομακρύνονται από το σημείο που βρίσκονταν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png