28οι Κολυμβητικοί Αγώνες Επίδειξης από το γυμναστήριο "Κούρος" και τη Φωτεινή Μπήτρου στη Α' Παραλία Μαραθώνα.

20230807_175603-kouros.jpg

Για 28η χρονιά το γυμναστήριο "Κούρος" και η Φωτεινή Μπήτρου προσέφεραν ταχύρυθμα, καλοκαιρινά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης στα παιδιά, που με ασφαλή τρόπο διδάχθηκαν τεχνικές κολύμβησης και έμαθαν να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στο νερό. 


Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων βιώνουν τη θάλασσα με ασφάλεια και εξοικειώνονται με αυτή από νωρίς. Τα μαθήματα φέτος έγιναν στην Α' Μαραθώνα, στην Αύρα και στην Αγία Μαρίνα. Συμμετείχαν περίπου 100 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 12 ετών. Έγιναν συνολικά 10 ταχύρυθμα μαθήματα, στα οποία διδάχθηκαν τεχνικές σε διάφορα στυλ κολύμβησης, αναπνοές, ασφάλεια μέσα στη θάλασσα και ειδικά παιχνίδια μέσα στο νερό για την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Επίσης, οι στους γονείς έμαθαν πως να εκπαιδεύου τα παιδιά με τεχνικές στη θάλασσα και πως να ξεπερνάμε τους φόβους τους.

Τα παιδιά παρουσίασαν διάφορες τεχνικές, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ, ένα θέαμα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν εκεί. Ήταν μία εκδήλωση εντυπωσιακή, όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις κολυμβητικές δυνατότητες των παιδιών τους. Μετά το τέλος των κολυμβητικών επιδείξεων απονεμήθηκαν κύπελα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png