Απομακρύνθηκε δέντρο που εμπόδιζε την κυκλοφορία στο δρόμο της Αφαίας. Προσοχή στα φερτά υλικά, πλημμύρισε περιοχή στη Σουβάλα.

afaia-dentro-00.jpeg

Προβλήματα που γίνονται γνωστά όσο περνάει η ώρα. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας απομάκρυνε ένα δέντρο αποκαθιστώντας την κυκλοφορία στο δρόμο της Αφαίας. Επίσης, πλημμύρισε ο δρόμος μπροστά από το λιμάνι του Λεοντίου. 


Απίστευτη εικόνα από περιοχή τους Σουβάλας που έχει πλημμυρίσει. Μεγάλη προσοχή στα φερτά υλικά που έχει κατεβάσει η βροχή σε κεντρικούς δρόμους της περιφέρειας.

Ισχυρή σύσταση προς τους οδηγούς από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, να μην κυκλοφορούν όταν είναι σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματίας Πολιτικής Προστασίας. Ο διοικητής κ. Γιώργος Σουλιώτης, τόνισε ότι ο Δήμος Αίγινας πρέπει να απομακρύνει με μηχανήματα έργου τα φερτά υλικά από κεντρικούς δρόμους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png