Συνάντηση για το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας.


Με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συγκέντρωση στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, για το φετινό καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου. Παρόν από την ΚΕΔΑ ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου κύριος Κώστας Γαλάνης, με την ιδιότητα του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας και η δημοτική σύμβουλος κυρία Μαρία Γιαννοπούλου επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΑ.


Μαζί τους οι υπεύθυνοι από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού, που θα δραστηριοποιηθούν με διάφορες εκδηλώσεις φέτος το καλοκαίρι. Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να υπάρχει μια προγραμματική προσέγγιση των εκδηλώσεων που σκοπεύουν να διοργανώσουν οι φορείς της Αίγινας, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο δεν θα συμπίπτουν μεγάλες εκδηλώσεις, ενώ γενικότερα θα δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές. Οι οικονομικές δυνατότητες παρουσιάζονται πολύ περιορισμένες φέτος, ακολουθώντας το γενικότερο κλίμα της περιόδου που διανύουμε.

Ο κύριος Κώστας Γαλάνης πρότεινε κάθε φορέας να παρουσιάσει εγγράφως τις εκδηλώσεις τις οποίες θέλει να πραγματοποιήσει, ώστε αυτές να συγκεντρωθούν στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου και να δημιουργηθεί έτσι ένα κοινό πρόγραμμα για το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2010. Παρόν επίσης στη συγκέντρωση ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Πούντος και το μέλος του Δ.Σ. κύριος Γιώργος Μπήτρος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png