Στην Αίγινα με 136 mm, σημειώθηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής την Τετάρτη στην Αττική, σύμφωνα με το δίκτυο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Attica_Rains_Sep6_2130.jpg

Σύμφωνα με άρθρο που υπογράφουν οι Στρ. Βουγιούκας και Κ. Λαγουβάρδος στον κόμβο του Meteo, με διαδοχικά κύματα καταιγίδων επηρέασε η κακοκαιρία Daniel την Αττική κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 06/09.

Τοπικά ισχυρά φαινόμενα εκδηλώθηκαν τις πρωινές ώρες, ακολουθούμενα από ισχυρότερα γενικευμένα φαινόμενα τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής από τα μεσάνυχτα (00:00) έως νωρίς το βράδυ (21:30) της Τετάρτης 06/09 σημειώθηκε στην Αίγινα με 136 mm, ενώ το ύψος βροχόπτωσης στην Αθήνα (Γκάζι) έφτασε τα 55 mm. Στο χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των αθροιστικών βροχοπτώσεων έως τις 21:30, όπως αυτά καταγράφηκαν από 84 μετεωρολογικούς σταθμούς.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png