Εγκρίθηκε ο εμπλουτισμός βιοτόπων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας. Θα διατεθούν νησιωτικές πέρδικες από κρατικό εκτροφείο θηραμάτων.

perdika-kinigetikos-silogos.JPG

Μετά τα σχετικά έγγραφα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας και του Δασονομείου Αίγινας, εγκρίθηκε από το Κρατικό Εκτροφείο θηραμάτων Σαρανταπήχου, η δωρεάν διάθεση τριακοσίων ατόμων νησιωτικής πέρδικας Alectoris chukar Cypriotes, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Σημειώνεται ότι η έκθεση του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας για τον εμπλουτισμό βιοτόπων του νησιού, έχει εγκριθεί με την 103991/31-08-2021 απόφαση του Διευθυντή με εντολή Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Τα πουλιά θα παραμείνουν σε πυρήνες προσαρμογής έως την απελευθέρωσή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2023-2024.

Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

"Εγκρίνουμε την δωρεάν διάθεση τριακοσίων (300) ατόμων νησιωτικής πέρδικας Alectoris chukar Cypriotes από το Κρατικό Εκτροφείο θηραμάτων Σαρανταπήχου, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας. Τα πουλιά να παραμείνουν σε πυρήνες προσαρμογής έως την απελευθέρωσή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2023-2024 και πριν την έναρξη της αναπαραγωγικής περιόδου".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png