Έκδοση για το συνέδριο Ιωάννης Καποδίστριας - Αλτιέρο Σπινέλι - Ευρώπη.


Παρουσιάστηκε πρόσφατα σε έκδοση του Δήμου Αίγινας, το βιβλίο με τίτλο "Ιωάννης Α. Καποδίστριας - Αλτιέρο Σπινέλι - Ευρώπη" που αποτελεί την καταγραφή του σχετικού συνεδρίου που έγινε στην Αίγινα στις 22 Νοεμβρίου 2008 και του συνεδρίου του Δικτύου Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας" που πραγματοποιήθηκε επίσης στην Αίγινα στις 20 Ιουνίου του 2009. Στο βιβλίο ανάμεσα σε άλλα καταγράφονται οι εισηγήσεις των κυρίων Ανδρέα Κούκου, Βάσια Τσοκόπουλου, Ιωάννη Κοκκάλα, Πάνου Τριγάζη, Αλέξη Κράους, Γεωργίου Τσατήρη, Νικόλαου Κουρκουμέλη, της κυρίας Σοφίας Σφυροέρα και άλλων.

Στις 140 σελίδες του  αποτυπώνει εκτός από τις εισηγήσεις στο συνέδριο του Νοεμβρίου, την εισήγηση του κυρίου Γεωργίου Τσατήρη για το Δίκτυο Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας", καθώς και τα πρακτικά του συνεδρίου του Δικτύου Πόλεων της 20ης Ιουνίου 2009 στην Αίγινα. Το βιβλίο που έχει τυπωθεί σε περιορισμένο αριθμό, δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία. Την επιμέλεια της έκδοσης είχε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας κύριος Γεώργιος Τσατήρης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png