Εορταστική και σημαιοστολισμένη η παραλία της Αίγινας, για την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

20231027_133612-paralia-aeginas.jpg
Μία σειρά από εργασίες όπως το άσπρισμα των κρασπέδων, το φύτεμα καινούργιων λουλουδιών στην διαχωριστική νησίδα και ο σημαιοστολισμός κατά μήκος της παραλίας, από το προσωπικό του Δήμου Αίγινας, που εργάστηκε με μεγάλη επιμέλεια, δημιούργησε την εορταστική εικόνα της παραλίας, η οποία θα φιλοξενήσει αύριο τη μεγάλη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 


Στις 10:30 στη Μητρόπολη της Αίγινας θα τελεστή η καθιερωμένη δοξολογία και η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας. Μετά τις 11 το πρωί θα ακολουθήσει το τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Εθνεγερσίας. Στις 11:45 η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Εθνεγερσίας και δια μέσου της Λεωφόρου Δημοκρατίας θα ολοκληρωθεί στην Παναγίτσα. Το πρόγραμμα αναλυτικά, μπορείτε να το δείτε εδώ.
 
Ο καιρός στην Αίγινα αναμένεται ηλιόλουστος, θυμίζοντας το περίφημο "καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου", με τη θερμοκρασία να φτάνει στην Αίγινα το μεσημέρι στους 28°C.

Θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων, με απόφαση δημάρχου ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που περιλαμβάνουν:

Ι. Την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας το Σάββατο 28.10.2023 και από ώρας 11:00’ έως και 14:00’. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη.

ΙΙ. Για την εφαρμογή της παρούσας απόφασης θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας. Ενώ μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και απομάκρυνση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png