Δηλώσεις Σακκιώτη - Κουκούλη για την ποιότητα του νερού της υδροφόρας.


Σε συνέχεια της δημοσίευσης του προηγούμενου θέματος, που αφορούσε την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κυρίου Σάκη Σακκιώτη για την υψηλή αγωγιμότητα του νερού της υδροφόρας, όπως αυτή προέκυψε από χθεσινή μέτρηση του κυρίου Ηλία Μπέση, φυσικού, ζητήσαμε τόσο από τον κύριο Σακκιώτη, όσο και από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη να μας ενημερώσουν σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε. Ο κύριος Σακκιώτης μεταξύ άλλων επανέλαβε τα όσα δήλωσε στην πρωινή ανακοίνωση του, καλώντας τον κύριο Κουκούλη να πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε να υπάρξει μία συγκεκριμένη θέση της Δημοτικής Αρχής "πάνω σε αυτό το επαναλαμβανόμενο αρνητικό σύμπτωμα" όπως είπε χαρακτηριστικά.


Από την πλευρά του ο κύριος Κουκούλης υπεραμύνθηκε της ποιότητας του νερού που φέρνει η υδροφόρα τονίζοντας ότι γίνονται τακτικά οι έλεγχοι που απαιτούνται. "Μόλις το μάθαμε, σήμερα, στείλαμε την αρμόδια υπάλληλο του δήμου και έκανε επανειλημμένες μετρήσεις. Η υψηλότερη αγωγιμότητα η οποία βρέθηκε ήταν 255 μονάδες κάτι που δείχνει ότι αυτό το νερό είναι νερό ΕΥΔΑΠ". Αναλυτικά οι δηλώσεις των κυρίων Σακκιώτη και Κουκούλη στο video που συνοδεύει το άρθρο.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι καθώς παρουσιάζονται δύο διαφορετικές μετρήσεις, με μεγάλες διαφορές μεταξύ τους: 610 μονάδες σύμφωνα με τις μετρήσεις του κυρίου Μπέση και 255 σύμφωνα με τις μετρήσεις του δήμου, προτείναμε στις δύο πλευρές την επόμενη φορά που θα γίνει μέτρηση, αυτή να γίνει ταυτόχρονα και από τους δύο και τα αποτελέσματα τους να καταγραφούν από την κάμερα του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png