Ζεστή ατμόσφαιρα, ευχές και δώρα στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτική πίτα του γυμναστηρίου "Κούρος".

IMG_0222-kouros.jpg
Το απόγευμα της Κυριακής, το γυμναστήριο "Κούρος", η κ. Φωτεινή Μπήτρου και οι συνεργάτες της, τα μέλη και οι φίλοι του γυμναστηρίου, γέμισαν κάθε διαθέσιμο χώρο στο cafe "Αυλή", δημιουργώντας έτσι, μία ζεστή ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία αντάλλαξαν ευχές για το καινούργιο χρόνο. 


Η εκδήλωση αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία,ώστε να παρουσιαστούν οι δραστηριότητες του γυμναστηρίου με ευρηματικά videos, αλλά και τα καινούργια προγράμματα, ο εξοπλισμός, οι παλιές και οι νέες εξορμήσεις, που έχουν προγραμματιστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η κ. Φωτεινή Μπήτρου μιλώντας στα μέλη του γυμναστηρίου, τα παρότρυνε να συνεχίζουν να γυμνάζονται, να προσέχουν τη διατροφή τους, και να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Την όμορφη εκδήλωση, που περιελάμβανε εκπλήξεις και δώρα, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σωτήρης Μπήτρος και Γιάννης Σφήκας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη, μέλη και φίλοι του γυμναστηρίου "Κούρος". 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png