Τα σχολεία της Αίγινας επισκέφθηκε ο Πύρρος Δήμας. Με ενθουσιασμό τον υποδέχθηκαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου!

20240312_122314.jpg

Tην Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, προκειμένου να επισκεφθεί τα σχολεία του νησιού.

Τον Πύρρο Δήμα υποδέχθηκε στο λιμάνι ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος.

20240312_112923.jpg

Στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας ακολουθώντας το πρόγραμμά του, επισκέφθηκε το 2 Γυμνάσιο Αίγινας στην Κυψέλη, όπου τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. 


20240312_120003.jpg 

Tον Πύρρο Δήμα προλόγισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Μπήτρος, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.

20240312_122236.jpg
Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε ο μεγάλος πρωταθλητής στους μαθητές, αλλά και οι απαντήσεις του σε όσα των ρώτησαν.

Ο Πύρρος Δήμας μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε: "Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Αίγινα μετά από πολλά χρόνια ξανά στα σχολεία, κοντά στα παιδιά, στους νέους, το μέλλον μας και το αύριο".

Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο ιστορικό μας νησί, τον άνθρωπο που σήκωσε στις πλάτες του όλη την Ελλάδα, όχι μία αλλά 4-5 φορές. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκανε να μας επισκεφθεί και να επισκεφθεί τα σχολεία μας και να μιλήσει στα παιδιά μας. Το ολυμπιακό ιδεώδες, μόνο εξελίχθηκε με τον Πύρρο Δήμα". 

Ο Πύρρος Δήμας ήρθε στην Αίγινα μετά από πρόσκληση του 2ου Γυμνασίου Αίγινας και του διευθυντή του κ. Γιώργου Μπήτρου, με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας. Η πρόσκληση έγινε με αφορμή την ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε, στο πλαίσιο των μαθημάτων φυσικής αγωγής και δεξιοτήτων. Επισκέφθηκε, επίσης, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κυψέλης, το Γενικό Λύκειο Αίγινας, το Κέντρο Υγείας, τον Άγιο Νεκτάριο και το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png