Αυξημένη η επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκδρομείς για την στάθμευση στο λιμάνι.

S1410005.JPG


Με ηλιόλουστο, ανοιξιάτικο καιρό, εξελίσσεται από το πρωί η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με την κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας να είναι αυξημένη, αλλά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα. Για σήμερα Σάββατο έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια από το λιμάνι το Πειραιά προς προς το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι εκδρομείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται η στάθμευση στο λιμάνι της Αίγινας, παρά μόνο στα σημεία που περιλαμβάνονται στο σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης. Στην φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο παρουσιάζεται πινακίδα που βρίσκεται αναρτημένη στο χώρο του λιμένα. Σ' αυτήν φαίνονται τα σημεία στα οποία απαγορεύεται η στάθμευση και εκείνα στα οποία επιτρέπεται.


Μετά από επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Αίγινας, έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας δεν θα ισχύσουν πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ωστόσο οι κάτοικοι του νησιού και οι εκδρομείς του τριημέρου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας την Κυριακή θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (θα δημοσιευθούν στην συνέχεια) στην παραλία του νησιού. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png