Βόλτες στο κέντρο και στην παραλία με ηλιόλουστο καιρό. Αύριο οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, ανακοινώθηκαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

paralia-aeginas-triimero-00.jpg
Εξαιρετική επιλογή αποδεικνύεται η σύντομη απόδραση του τριημέρου στην Αίγινα, καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές, με τον καιρό το πρωί να είναι ηλιόλουστος και τους εκδρομείς να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες βόλτες στις περίφημες περιοχές του κέντρου και της παραλίας. Ανάμεσά τους μεγάλα εκδρομικά γκρουπ, που ξεναγούνταν σε ιστορικά μνημεία. 


Πριν από λίγο έγιναν γνωστές και οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το μεσημέρι της Κυριακής από τις 14:00 έως και 17:00, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η διέλευση από την Λεωφόρο Δημοκρατίας. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν εκείνο το διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη. 

Για την εφαρμογή της απόφασης θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας. Ενώ μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και απομάκρυνση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας

 

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024


15:00 Η καρναβαλική παρέλαση ξεκινά από το Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας και οι μασκότ του καρναβαλιού (η αλεπού και ο λαγός) τριγυρνούν και φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης δύο σταθμοί face painting θα αναμένουν μικρούς και μεγάλους για να απογειώσουν το αποκριάτικο μακιγιάζ με χρήση ασφαλών υποαλλεργικών υλικών.

Παλιά προβλήτα

16:00 Χορευτικά Hip Hop από την Σχολή Χορού «Μαρία Γιαννοπούλου»
16:15 Παραδοσιακό γαϊτανάκι από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων και Κοντού
16:30 Κέρασμα και Γλέντι με χορευτική ζωντανή μουσική με τους Δημήτρη Εικοσπεντάκη, Σταύρο Σώρρο και Βασίλη Χαλδαίο

Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Λόφος Προφήτη Ηλία στο Βαθύ

Κούλουμα με σαρακοστιανούς μεζέδες και παραδοσιακό γλέντι από τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος και πέταγμα χαρταετού. Συμμετέχει η Εστουδιαντίνα Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png