Το Σάββατο αναμένεται η επαναλειτουργία του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Γιάννης  Ζορμπάς στο Δημοτικό Συμβούλιο.

20240320_174852-00.jpg
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, αναμένεται η επαναλειτουργία του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι εργασίες συνεχίζονταν κανονικά μέχρι χθες Τετάρτη, οπότε και τα συνεργεία αναγκάστηκαν να διακόψουν λόγω του καιρού που επικράτησε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τόσο ο πλωτός γερανός, όσο και τα συνεργεία της κατασκευάστριας εταιρείας, θα επέστρεφαν σήμερα προκειμένου να συνεχίζουν τις εργασίες της αποκατάστασης. 

Υπολογίζεται ότι οι εργασίες αυτές θα χρειαστούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το κατασκευαστή, δύο ημέρες για να ολοκληρωθούν, δηλαδή την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε το Σάββατο, όπως είπε ο κ. Ζορμπάς, ο αγωγός θα επαναλειτουργήσει. 

Ενημερώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους, ο κ. Ζορμπάς αναφέρθηκε στο συντονιστικό ρόλο που έχει ο δήμος για τις προετοιμασίες, που αφορούν τις κατάλληλες ενέργειες για την υποδοχή του νερού στις εγκαταστάσεις.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png