Δελτίο Τύπου της Ενωτικής Δημοκρατικής Αγωνιστικής Κίνησης Ε.Β.Ε.

Δελτίο Τύπου
Σας καλούμε  να πάρετε μαζικά μέρος στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής 6 Ιούνη  και να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της  ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Β.Ε. που αποτελείται από τους συναδέλφους: Κοττάκης Στελιος, Πάτελου Κων/ντινα, Σιμερδανης Νικολαος,Τζίτζης Φίλιππος.

Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται  από συνάδελφους, που χρόνια αγωνίζονται για τα προβλήματα των μικρών κυρίως επαγγελματιών, αλλά και νεώτερους με την ίδια αγωνιστική διάθεση.

Συνάδελφοι από το 1994 κρατήσαμε σε λειτουργία την Επαγγελματική Ένωση όταν οι περισσότεροι από τα άλλα ψηφοδέλτια την απαξίωναν με την απουσία τους.

Μαζί με τον επαγγελματικό κόσμο της Αίγινας δώσαμε κοινούς αγώνες για επίλυση προβλημάτων όπως: για φθηνή και τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση, για την σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ, για να γίνει λιμάνι στο Λεόντι αλλά και ποιο εξειδικευμένα ζητήματα όπως το αίτημα να επισκέπτονται την αγορά της Αίγινας οι επιβάτες της ημερήσιας κρουαζιέρας κ.λ.π.

Με συνέπεια αντισταθήκαμε στην όποια προσπάθεια εφαρμογής αντιλαϊκών, αντιεπαγγελματικών μέτρων όπως τότε με τα «αντικειμενικά» κριτήρια, έτσι και τώρα με τα μέτρα λιτότητας, την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, την φοροεπίθεση , την αύξηση του Φ.Π.Α. κ. λ .π.
Σήμερα έχουμε να επιλέξουμε. Θέλουμε η ένωσή  μας να αγωνίζεται και να παλεύει  για τα προβλήματά μας ή θέλουμε να γίνει χειροκροτητής των αντιλαϊκών αποφάσεων και των κυβερνήσεων που τις λαβαίνουν; Αυτό που κάνει η σημερινή πλειοψηφία Παπαργύρη και Σ.Ι.Α., είναι να βλέπει με απάθεια να κτυπιόνται οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα μας, καθώς και τους τζίρους μας να μειώνονται δραματικά, χωρίς να ψελλίσει έστω και μια λέξη αντίθεσης.

Συνάδελφοι γυρίστε την πλάτη στους δύο άλλους συνδυασμούς που συμμετέχουν.

Αυτοί δυστυχώς χρησιμοποιούν την Ένωση σαν πρόκριμα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές..

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο δήθεν Ενιαίο Ψηφοδέλτιο, δήθεν Ανεξαρτήτων Επαγγελματιών και την Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών γίνεται για άλλους λόγους και μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των επαγγελματιών. Μέσα στα προγράμματα τους εκτός από τις βαρύγδουπες αοριστίες δεν υπάρχουν προτάσεις, ή προτείνονται πράγματα ανεφάρμοστα. Όπως «να προτείνουμε στους εφοπλιστές να βελτιώσουν τα ναύλα»!!! (Ε.Π.Ε.Α.) Να βάλουμε δηλαδή τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Συνάδελφοι στηρίξτε μας και παλέψτε μαζί μας για μια άλλου είδους ανάπτυξη σε όφελος του λαού. Για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών.

Αγωνιζόμαστε  και απαιτούμε:

Κατάργηση του  Φ.Π.Α. στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Μείωση  των  ασφαλιστικών εισφορών συμμετοχή του κράτους στα 2/3 του συνόλου των εισφορών.

Ρύθμιση των  χρεών των επαγγελματιών

Αύξηση των  συντάξεων στα1250 ευρώ η κατώτερη και διατήρηση της 35ετίας.

Αφορολόγητο 20000 ευρώ ατομικό, 40000 οικογενειακό και 5000 για κάθε παιδί.

Περιορισμός στις εισαγωγές προϊόντων αντίστοιχων με αυτά που παράγει η χώρα μας

Κλείσιμο των  χρήσεων με την κατάθεση της δήλωσης.

Τοπικά

Aνάθεση της ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ. Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού

Δραστική μείωση της τιμής των ναύλων και 24ωρη  σύνδεση με τον Πειραιά.

Μείωση τον  ενοικίων της επαγγελματικής στέγης και πρώτα και κύρια των δημοτικών καταστημάτων(ψαραγορά κλπ)

Εξασφάλιση θέσεων δωρεάν εκ περιτροπής παρκαρίσματος, και άνοιγμα των δρόμων στο κέντρο. Περιορισμένες πεζοδρομήσεις τις νυκτερινές ώρες το καλοκαίρι όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png