Πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών, παρακολούθησε τις ξεναγήσεις του Συλλόγου Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

laografiko-ksenagisi3.jpg
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών παρακολούθησε τις δωρεάν ξεναγήσεις, που διοργάνωσε o Σύλλογος Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, το διήμερο 17 και 24 Μαρτίου, στις αίθουσες του Λαογραφικό Μουσείου.


Στόχος των ξεναγήσεων ήταν το κοινό να γνωρίζει τα εκθέματα που παρουσιάζονται στις αίθουσες του μουσείου. Οι δυο ξεναγήσεις είχαν οριστεί κατά τη διάρκεια των δύο τριημέρων, έτσι ώστε ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών να γνωρίσει και να θαυμάσει τον λαογραφικό πλούτο της Αίγινας. 

Την πρώτη ξενάγηση, έκανε η κ. Ντίνα Χατζίνα και την δεύτερη ο κ. Γιώργος Μπήτρος. 

O Σύλλογος Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, θα προγραμματίσει και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία, σε όσους το επιθυμούν, να γνωρίσουν την πλούσια λαογραφία της Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png