Κατέπεσε μέρος της κεραμοσκεπής από την πέργολα, που βρίσκεται στην εκκλησία της "Αγίας Σωτήρας" στην Βαγία.

keramoskepti-agias-sotiras-00.jpg
Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι διερχόμενοι από το σημείο που βρίσκεται το εκκλησάκι της "Αγίας Σωτήρας" και οδηγεί στο δρόμο για το λιμάνι της Βαγίας, καθώς ένα μέρος της κεραμοσκεπής, από την πέργολα που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας έχει καταπέσει.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, μία από τις κολώνες που στηρίζουν την πέργολα έχει υποχωρήσει - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - ενδεχομένως μετά από σύγκρουση με φορτηγό, που προσπάθησε να στρίψει στο συγκεκριμένο σημείο. 

keramoskepti-agias-sotiras-01.jpg
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε και πήγε εκεί για να δει τι είχε συμβεί. Με τη σειρά του ενημέρωσε τη αστυνομία που έκανε έλεγχο, τον ιερέα της εκκλησίας και τον Δήμο. 

Ο κ. Μανώλης Λεούσης μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Προφανώς κάποιος πήγε να πάρει την στροφή, ένα μεγάλο φορτηγό και χτύπησε την κολώνα. Επειδή είναι επικίνδυνο για την διέλευση των οχημάτων, στο δρόμο που πάει για την παραλία της Βαγίας, ζήτησα από τεχνικό του Δήμου και έκανε κάποιες απαραίτητες εργασίες, βάζοντας υποστηρίγματα, ώστε να στηριχθεί η προσωρινά η σκεπή και αφαιρέθηκε η κολώνα που ήταν επικίνδυνη. Επίσης τοποθετήθηκαν ταινίες ώστε να μην μπορεί να πάει κάποιος από κάτω, ιδιαίτερα παιδιά".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png