Σε ακραία υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυμάνθηκε η θερμοκρασία στην Αίγινα, την Τρίτη 2 Απριλίου, φτάνοντας τους 30.8°C.

aegina-thermokrasia.jpg
Ο μετεωρολογικός σταθμός κόμβου του Meteo, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, ήταν ένας από τους σταθμούς του δικτύου, που κατέγραψαν θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 30 °C. Ειδικότερα, σε σημερινό άρθρο που επιμελούνται οι μετεωρολόγοι: Ντάφης, Γ. Κύρος και Κ. Λαγουβάρδος, χαρακτηρίζουν ως "ακραία υψηλά" τα επίπεδα αυτών των θερμοκρασιών. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η Αίγινα με 30.8°C βρέθηκε στον χάρτη των μέγιστων θερμοκρασιών, όπου καταγράφηκαν οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 2 Απριλίου 2024.

20240402_tmax_gr.jpg
Οι μέγιστη θερμοκρασία 30.8 °C καταγράφηκε στην Αίγινα στις 15:30. Η χαμηλή της ημέρας ήταν 14.4 °C και καταγράφηκε στις 06:40. Η μέγιστη θερμοκρασία την Τρίτη στην Αίγινα, σημείωσε άλμα 7 °C, σε σχέση με χθες Δευτέρα, οπότε η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί έφτασε στους 23.1  °C στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ η χαμηλή ήταν στα ίδια επίπεδα 14.7 °C στις 7:00.

screenshot.1298.png
Όλα τα δικαιώματα για τον χάρτη και τα γραφήματα ανήκουν στον κόμβο του Meteo Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png