Συνεχείς οι περιπολίες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Να μην γίνονται ελεγχόμενες καύσεις ζήτησε ο κ. Σουλιώτης.

meriki-epifilaki.jpeg
Να μην γίνονται ελεγχόμενες καύσεις, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, ζήτησε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης. Πιο συγκεκριμένα το Πυροσβεστικό Σώμα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, εξαιτίας της ανομβρίας και της ενίσχυσης των ανέμων, έχει τεθεί σε μερική επιφυλακή. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας βρίσκεται σε διαρκείς περιπολίες, ενώ ήδη έχει αναπτυχθεί δασικό περιπολικό στη θέση του ναού της Αφαίας. 

Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ζήτησε από τους κατοίκους της Αίγινας, για όσο διάστημα οι συνθήκες είναι δυσμενείς και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, να μην κάνουν ελεγχόμενες καύσεις και πάσης φύσεως θερμή εργασία, παρά το γεγονός, ότι αυτές υπό κανονικές συνθήκες, επιτρέπονται μέχρι τις 30 Απριλίου.

Ο κ. Σουλιώτης ζήτησε αυξημένη προσοχή, παραθέτοντας τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις δασικές πυρκαγιές στην Κρήτη, αλλά και σε άλλες περιοχές. 

Ζήτησε από τους πολίτες να καθαρίσουν τους οικοπεδικούς τους χώρους και από τον δήμαρχο Αίγινας να επισπεύσει τον καθαρισμό στα πρανή των δρόμων, καθώς, όπως είπε, έχει να βρέξει πολλές μέρες και τα χόρτα έχουν αρχίσει να ξερένονται.

"Πρέπει από τώρα, να αρχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς, για να μπορέσουμε να προστατέψουμε την Αίγινα και γενικότερα την πατρίδα μας", τόνισε ο κ. Σουλιώτης.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png