''Οι Φίλοι μας τα ζώα". Έκθεση φωτογραφίας για την οικονομική ενίσχυση φιλοζωικών ομάδων της Αίγινας.

20240412_205014.jpg

''Οι Φίλοι μας τα ζώα'' είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας, που πραγματοποιείται στο Λαογραφικό Μουσείο, από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας''. Τα εγκαίνια έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής και θα λειτουργεί έως την Κυριακή 14 Απριλίου. 


Οι φωτογραφίες θα δίνονται τυπωμένες έναντι δωρεάς, στο συμβολικό ποσό των 15 ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση τριών φιλοζωικών ομάδων της Αίγινας: "Προστασίας Ζώων Αίγινας Αγκιστρίου", Φάρμα "Βρούβα" και "Αίγινα Cat Care". Οι ομάδες θα βρίσκονται στον χώρο της έκθεσης, προκειμένου να ενημερώνουν τους επισκέπτες για το έργο που προσφέρουν.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης, στο Aegina Portal μίλησαν ο υπεύθυνος του Φωτογραφικού Εργαστηρίου, Άρης Παύλος, εκ μέρους της "Προστασίας Ζώων Αίγινας Αγκιστρίου" η κ. Έλενα Φουντούκη, η κ. Μαρίνα Παπαγιάννη, εκ μέρους της Φάρμας "Βρούβα" και η κ. Σάντυ Καλαμάρα, εκ  μέρους της  "Αίγινα Cat Care"
 

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png