300 φωτιστικά σώματα για στύλους ηλεκτροδότησης, θα προμηθευτεί ο Δήμος Αίγινας, μετά από αιτήματα πολιτών και σχετικές καταγραφές.

topothetisi-fotistikon.jpg

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία η δαπάνη και η διάθεση της πίστωσης, για την αγορά 300 φωτιστικών σωμάτων, που θα τοποθετηθούν σε στύλους ηλεκτροδότησης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο αριθμός των φωτιστικών, προκύπτει από καταγραφές και αιτήματα πολιτών, που αφορούν κυρίως βλάβες στα φωτιστικά σώματα τύπου ΔΕΗ, που πρέπει να αντικατασταθούν, καθώς και από εκτίμηση αυτών που πρόκειται να επισκευαστούν κατά τους επόμενους μήνες, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία. 

Οι βλάβες στα φωτιστικά σώματα, εκτιμάται ότι επήλθαν κατά τμήμα περίπου 60% μετά από τις καταστρεπτικές συνέπειες της θεομηνίας «Daniel» που έπληξε το νησί της Αίγινας στην καθολική του έκταση κατά την 6η και 7η Σεπτεμβρίου 2023 με συνέπεια τον κήρυξη του
Δήμου Αίγινας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

Το γενικό σύνολο της πίστωσης έχει προσυπολογιστεί, μαζί με τον ΦΠΑ 24% στις 9.486 ευρώ. Οι τιμές έχουν προσδιοριστεί κατόπιν έρευνας αγοράς, μετά από προσκλήσεις σε  προμηθευτές, αναφέρει το πρωτογενές αίτημα. Η προμήθεια θα γίνει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. 

Η προμήθεια αφορά στην κάλυψη των αναγκών επισκευής και συντήρησης του δικτύου του Δημοτικού φωτισμού σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για το οικονομικό έτος 2024.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png