Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για εργαζομένους στον κλάδο του τουρισμού, από το LaLiBay Resort & Spa σε συνεργασία με το BCA College.

20240424_101444.jpg
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο "Πουνέντες" εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους, στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης στην Αίγινα, από το LaLiBay Resort & Spa σε συνεργασία με το BCA College. 


Προλόγισε η κ. Βάνα Δανιηλίδη, marketing manager του LaLiBay Resort & Spa. Οι θεματικές ενότητες που καλύφθηκαν από τους εισηγητές κ. Κωνσταντίνο Τσάτσαρη, Δρ. Χριστίνα Κωνσταντινίδου, κ. Κωστή Σταματόπουλο και Πάρι Χατζηπαρέ, εξειδικευμένοι καθηγητές του BCA College, ήταν οι ακόλουθες:  Εξυπηρέτηση και Service,  Διαχείριση Παραπόνων και Επαγγελματική Οινολογία (Sommelier).

20240424_100655.jpg
Το σεμινάριο, το περιεχόμενο του οποίου παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ήταν μία ευγενική χορηγία του LaLiBay Resort & Spa και όλα τα έξοδα ήταν καλυμμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ξενοδοχείου.

 20240424_101456.jpg
Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png