Δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρωινά δρομολόγια στο λιμάνι της Αίγινας, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ, στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. 

IMG_20240501_115543_1.jpg
Δεμένα έμειναν τα πλοία, σήμερα 1η Μαΐου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είχε αποφάσισε την συμμετοχή της στην πανελλαδική - πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ. Η απεργία που αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων πανελλαδικά άρχισε στις 00.01 ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 1-5-2024, και θα λήξει στις 24.00 της ίδιας ημέρας.
 


Στην Αίγινα δεν πραγματοποιήθηκαν τα προγραμματισμένα πρωινά δρομολόγια, ενώ έχουν προγραμματιστεί δύο δρομολόγια, ένα το μεσημέρι και ένα ακόμη το απόγευμα από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά, με το Αντιγόνη στις 13:30 και το Αχαιός στις 17:45.

"Οι Ναυτεργάτες για άλλη μια φορά αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των Εργαζομένων στην Χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.  Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου οι Εργαζόμενοι ενώνουν και πάλι τη φωνή τους διατρανώνοντας την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την αμετάκλητη απόφασή τους να εξακολουθήσουν να παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΝΟ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png