Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, από την Οργάνωση Μελών της Νέας Αριστεράς Αίγινας, στο μνημείο "Των Εκτελεσμένων στην Αίγινα Αγωνιστών της Εθνική Αντίστασης 1947-1949".

IMG_20240501_112734.jpg

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, στο μνημείο "Των Εκτελεσμένων στην Αίγινα Αγωνιστών της Εθνική Αντίστασης 1947-1949" στο κοιμητήριο της Αγίας Ειρήνης, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Οργάνωση Μελών της Νέας Αριστεράς Αίγινας. 

Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής της Οργάνωσης κ. Παναγιώτης Πατσακιός. Ακολούθησε σύντομη ομιλία για την Εργατική Πρωτομαγιά από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αντώνη Ντελή, απαγγελία ποιήματος από τον ποιητή κ. Γιώργο Μαρίνο, ενός λεπτού σιγή και κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών.

Μεταξύ των παρισταμένων μελών της Οργάνωσης, την εκδήλωση παρακολούθησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κούλογλου, και εκπρόσωπος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png