Εορταστικό ωράριο Πάσχα. Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στην Αίγινα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες.

20240430_113203.jpg

Ανοιχτά μέχρι τις 20:30 θα είναι σήμερα Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα στην Αίγινα, σύμφωνα με το το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Πασχαλινής Περιόδου 2024, που εξέδωσε η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Για αύριο Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 έως τις 10 το πρωί. Θα μείνουν κλειστά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα είναι ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

screenshot.1393.png

Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Τέλος, την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη (ημέρα μεταφοράς της Πρωτομαγιάς) τα εμπορικά καταστήματα στην Αίγινα θα μείνουν κλειστά.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png