Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας, για την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, ανακοίνωσε ο Δήμος Αίγινας.

kikloforiakes-rithmiseis.jpg

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα ισχύσουν την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία της Αίγινας, ανακοίνωσε ο Δήμος Αίγινας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας την Μ. Παρασκευή 03/05/2024 και από ώρας 20:30΄ έως και 00:30΄. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη. 

Η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας το Μ. Σάββατο 04/05/2024, την Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024 και την Δευτέρα του Πάσχα 06/05/2024 και από ώρας 21:00΄ έως και 00:30΄. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png