Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, η επιβατική κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα. Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι και στην παραλία.

S1300004.JPG
Αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι και στην παραλία της Αίγινας, καθώς κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, η επιβατική κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα, που θα περάσουν τις διακοπές τους στο νησί.


Από το λιμάνι του Πειραιά θα εκτελεστούν σήμερα 18 δρομολόγια πλοίων προς το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, τρία δρομολόγια προς το λιμάνι της Σουβάλας και ένα προς το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Hellenic Seaways τρία δρομολόγια προς την Αίγινα και οι επιστροφές τους θα παραμείνουν ανεκτέλεστα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Αυξημένη αναμένεται να είναι η επιβατική κίνηση και αύριο Μεγάλο Σάββατο.

Σε επικοινωνία με τον Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, ζήτησε από τους επιβάτες που μετακινούνται αυτές τις ημέρες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, να μην παρκάρουν ανεξέλεγκτα στο λιμάνια - υπογραμμίζοντας ότι θα διενεργηθούν έλεγχοι για παράνομα παρκαρίσματα - και να τηρείται ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. Τέλος, ευχήθηκε καλές γιορτές και καλό Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι στην παραλία της Αίγινας το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας από 20:30΄ έως και 00:30΄. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη. 

Επίσης, η ίδια απαγόρευση θα ισχύσει το Μ. Σάββατο 04/05/2024, την Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024 και την Δευτέρα του Πάσχα 06/05/2024 από 21:00΄ έως και 00:30΄. Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png