Έρχονται οι "food nights". Γευστικές εμπειρίες δίπλα στη θάλασσα.


Με βάση τη ντομάτα και το βασιλικό, το γευστικό menu του γνωστού από την αρθρογραφία του στο Βήμα Gourmet, στο Cook Book του Έθνους και αλλού, food stylist Μάκη Γεωργιάδη, υπόσχεται να χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα. Πρόκειται για μία σειρά από βραδιές γεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα και που επιμελείται το γνωστό εστιατόριο Μπάμπης, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Οι βραδιές που ανοίγει με την παρουσία του ο Μάκης Γεωργιάδης, την Παρασκευή 18 Ιουνίου, θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενώντας κάθε φορά μεγάλα ονόματα της τέχνης του καλού φαγητού.

Ωστόσο οι "food nights" δεν σταματούν εδώ. Η γευστική εμπειρία δεν θα σταματά μόνο στο menu, αλλά στον τρόπο με τον οποίο θα έχουν οργανωθεί συνολικά αυτές οι βραδιές, με ξεχωριστά τραπέζια, σερβίτσια και διάκοσμο που θα συμπληρώνει την υψηλή αισθητική παρουσίαση μιας καλοκαιρινής βραδιάς δίπλα στη θάλασσα που θα μείνει αξέχαστη. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου "Μπάμπής" κύριο Νίκο Καπάνταη η κάθε βραδιά θα μπορεί να φιλοξενεί περίπου πενήντα άτομα. Έτσι όσοι επιθυμούν να απολαύσουν ένα από τα γεύματα στις "food nights" θα πρέπει να κλείσουν θέση από νωρίς επικοινωνώντας στα τηλέφωνα κρατήσεων: 22970 23594 και 6973247044. Το γεγονός θα καλυφθεί από γνωστά περιοδικά και εφημερίδες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png