Απαγόρευση απόπλου ιπταμένου, που επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς τα λιμάνια της Αίγινας και του Αγκιστρίου.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή του Αργοσαρωνικού ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ¨ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ¨ Ν.Π. 9824, ότι μετά τον ασφαλή κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από τους λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου, παρουσιάστηκε κραδασμός στην αριστερή πλευρά του πλοίου.

Το πλοίο επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς τα λιμάνια της Αίγινας και του Αγκιστρίου, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png