Ξεκίνησε η 60η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας,  στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" , στο Δημοτικό Στάδιο.

20240517_103341.jpg
Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" πραγματοποιείται για μία ακόμη φορά η 60η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". 


Η δράση ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Μαΐου. Οι ώρες που μπορούν να προσέλθουν οι εθελοντές αιμοδότες είναι από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Με την ευκαιρία στο Aegina Portal μίλησε η ιατρός κ. Μαριάννα Τραμουντάνη  και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη, η οποία κάλεσε τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού να προσέλθουν και να προσφέρουν αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και κατά την προσέλευσή τους να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png