Πρόσκρουση τουριστικού σκάφους έξω από το λιμάνι της Αίγινας.

limenarxeio-aegina-01.jpg

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας ότι ένα επαγγελματικό-τουριστικό (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφος προσέκρουε σε ντόκο, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.
 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί, προσέκρουε επαναλαμβανόμενα στο λιμάνι.

Στη συνέχεια, το Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας, με τη συνδρομή του επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Γ-Τ/Ρ) σκάφους "ΓΙΩΡΓΗΣ ΙΙ"Ν.Π.3356.

Από το περιστατικό διαπιστώθηκε ελεγχόμενη εισροή υδάτων, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από αναγνωρισμένο οργανισμό.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png