Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των επαγγελματιών της Κυψέλης. Βραβεύθηκαν ο κ. Βασίλης Γκίνης και η κ. Φωτεινή Γενίτσαρη. 

IMG_20240619_220456.jpg
Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Κυψέλης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, εκδήλωση που διοργάνωσαν οι επαγγελματίες και η Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης. 


Την εκδήλωση που προλόγισε και παρουσίασε ο κ. Γιώργος Μπήτρος και χαιρέτησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Μηνάς Γιαννούλης, ξεκίνησε με την προβολή ταινιών από τα επίκαιρα που περιλαμβάνονται στο Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο.

IMG_20240619_214158_1.jpg
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις, ανθρώπων με μεγάλη προσφορά στην κοινότητα της Κυψέλης. Βραβεύθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Βασίλης Γκίνης για την πολυετή προσφορά του στην παιδεία και στον πολιτισμό της Αίγινας και η κ. Φωτεινή Γενίτσαρη, για την μεγάλη προσφορά της στη διάσωση και τη συνέχιση του πολιτισμού της Αίγινας. Τις βραβεύσεις έκαναν οι κύριοι Φώτης Πούντος και Μηνάς Γιαννούλης αντίστοιχα.

IMG_20240619_215159.jpg


Η όμορφη βραδιά που περιελάμβανε κεράσματα, προσφορά των επαγγελματιών, ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα The Band, με τους Γιάννη Μπαλακτσόγλου, Σταύρο Σώρρο, Δημήτρη Εικοσιπεντάκη, Δημήτρη Δρίσα και Νάσο Θεοδωρόπουλο.

IMG_20240619_215921.jpg



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png