Εστία φωτιάς απέναντι από τον οικισμό του Προφήτη Ηλία στην Αιγινήτισσα.


Δεν πρόλαβαν να περάσουν εικοσιτέσσερεις ώρες από την τελευταία φορά που οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας έσβησαν φωτιά σε κάδο κοντά στη δεύτερη παραλία του Μαραθώνα και σήμερα μετά τις τέσσερεις και μισή το μεσημέρι κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε μια ακόμη εστία φωτιάς που εκδηλώθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, σε περιοχή με νέες κατοικίες, σε βουνοπλαγιά στο ύψος της περιοχής της Αιγινήτισσας.

Και σε αυτή την περίπτωση ο Πυροσβεστικός Σταθμός της Αίγινας ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα, φτάνοντας στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η επιφάνεια της εστίας δεν είναι πολύ μεγάλη, θα μπορούσε όμως να πάρει διαστάσεις καθώς εκείνη τη στιγμή είχε εκδηλωθεί ο τοπικός άνεμος της μπουκαδούρας, ενώ η θερμοκρασία σε κάποια σημεία έδειχνε έως και 37 βαθμούς Κελσίου. Η αμφιθεατρική περιοχή που εκδηλώθηκε η φωτιά βρίσκεται απέναντι από τον οικισμό του Προφήτη Ηλία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png