Για ανάσες δροσιάς ψάχνουν οι κάτοικοι της Αίγινας. Στους 38 °C σήμερα το θερμόμετρο.


Μέσα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες κινήθηκαν σήμερα οι κάτοικοι της Αίγινας, καθώς ήδη από τις 10 το πρωί φάνηκε ότι η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ ζεστή. Η θερμοκρασία ανέβαινε όλο και περισσότερο καθώς περνούσε η ώρα, για να σκαρφαλώσει στις 3 το μεσημέρι στους 38 βαθμούς Κελσίου. Το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας ήταν ο πολύ καυτός ήλιος, που έκανε ειδικά τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να μετακινούνται με μεγάλη δυσκολία στους δρόμους του εμπορικού κέντρου της Αίγινας ή σε άλλες περιοχές. Τετάρτη σήμερα και καθώς τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά το απόγευμα, αρκετοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν ένα ήρεμο απόγευμα δίπλα στην παραλία, μακριά από τον καυτό ήλιο του μεσημεριού.

Οι ίδιες υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και αύριο Πέμπτη στο νησί και δεν είναι τυχαίο ότι η Αίγινα, όπως και η υπόλοιπη Αττική βρίσκονται για αύριο στο χάρτη των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδίδει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις ίδιες προβλέψεις η θερμοκρασία θα υποχωρήσει από την Παρασκευή 2-3 βαθμούς, επιστρέφοντας σε πιο ανεκτές θερμοκρασίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png